Želiš prejeti brezplačno e-knjigo?

Ko bom velik, bom astronavt! Ne mami, nogometaš bom!

Pri otrocih se domišljija razvija predvsem v njihovih najljubših kotičkih doma – po navadi v njihovih sobicah, kjer se počutijo varne in samozavestne. Najpogosteje pred spanjem, ko jih najljubši karakter odpelje v sanje.

Ker želimo našim nadobudnežem vedno znova pokazati, da jih pri njihovih sanjah, ciljih podpiramo in da so brezpogojno ljubljeni, smo vas tudi tokrat razveselili s prav posebno linijo otroških posteljnin. 

Za naše najmlajše smo našli posebne, unikatne otroške posteljnine, ki se bi jih razveselil prav vsak otrok. Pa takooooo so lepe, da bi jih starši najraje uporabili zase :)

Posteljnine so visokokvalitetne. So iz 100% bombaža, v kompletu z enojno prevleko za vzglavnik dimenzije 60X70cm in enojno prevleko za odejo.

Kaj si vaš otrok želi postati?

BALERINA

Si vaša punčka že od nekdaj želi postati balerina?  S posteljnino, ki je narejena iz 100% bombaža, bodo njene sanje še bližje.

Prelep potisk bo v otroški spalnici vzbudil veselje in jo zazibal v sladke sanje.

 

ASTRONAVT

Odštevanje se lahko prične! 3,2,1 – gremo v vesolje.  S to posteljnino bo otrok namreč lahko sanjal daleč preko zvezd. Narejena iz 100% bombaža, s čudovitim potiskom astronavta.

NOGOMETAŠ

Kakšen nogometaš, kakšen zmagovalec! Tukaj gre za sanje, sanje o tem, da postane legendarni igralec in zadane …. GOOOOL

 

 

Vezani artikli